top of page

Anmälan

Anmälan till höstterminen 2024 är nu öppen. Skolstart 10 september. Sista anmälningsdatum 27 augusti. OBS, antal platser är begränsade. Tidigare inskrivna elever har platsgaranti så länge terminsavgift inkommit före sista anmälningsdatum. 

 

01.

Ansök om plats via mejl (endast nya elever). Vänligen invänta platsbekräftelse innan ni går vidare i anmälningsprocessen. 

02.

Fyll i vårt registreringsformulär

(ett för varje barn). Samtliga elever måste omregistreras årligen inför höstterminen.

03.

Betala terminsavgiften. Förseningsavgift på $50 tillkommer vid anmälan efter skolstart.

04.

Välj volontäruppdrag. Minimum

2,5 timmar per termin.

Mer info nedan.

Betala terminsavgiften

Terminsavgifter

1 barn: $275

2 barn: $525

3 barn: $750

Fyra eller fler barn? Kontakta oss här.

Kompismedlem 

Du som inte planerar att vara aktiv medlem i Svenska skolan kan välja att bli kompismedlem istället. Som kompismedlem får du tillgång till alla inbjudningar och kan fortsätta att medverka vid skolans evenemang. Kompismedlemskap är dessutom perfekt för släkt och vänner som vill vara med och stötta barnens svenskundervisning. Årsavgiften är $50 per familj per år.

Volontärtimmar

Svenska skolan bedrivs ideellt och förlitar sig nästan uteslutande på volontärer. Varje familj förväntas bidra med 2,5 timmars volontärarbete per termin, som exempelvis att baka till fikarummet, hjälpa till vid event, hålla ordning i biblioteket, etc. Alternativt för er som inte har tid går det även bra att bidra med $100 per termin till vår verksamhet.

eller

Volontär
Svenska skolan Los Angeles
bottom of page